torstai 23. helmikuuta 2012

Shoppailu on kivaa

Shoppailu on kivaa kun on vuosikaudet haaveillut uudesta sohvasta tai keittiönpöydästä, mutta malttanut odottaa. "Sitten kun me muutetaan uuteen kotiin..."

Nyt se aika on vihdoin koittanut! Muita isoja huonekaluhankintoja ei tarvitsekaan tehdä, vain kulmasohva olohuoneeseen ja isompi ruokapöytä sekä tuolit. Sohvan laitoin pari päivää sitten tilaukseen. Yllä oleva Oona-sohva tilattiin Stemmasta. Oli hyvä tarjous ja sohvasta sai koota mieleisensä kokonaisuuden valitsemallaan kankaalla. Valitsimme beigen kankaan ihan puhtaanapitoa silmällä pitäen. Muuten olisi lähtenyt valkoisella kankaalla;)

Ruokapöydästä ei päästy vielä miehen kanssa yksimielisyyteen ja päätettiin ensin muuttaa ja miettiä sitten tarkemmin, kumpi pöytä valitaan. Minun suosikkini oli siis tämä 180 cm pitkä pöytä valkoisilla jaloilla ja tummalla kannella:

Ja miestä miellytti enemmän tämä pöytä. Ei mitään vikaa tässäkään pöydässä, mutta sitä valmistetaan vain 220 cm pitkänä ja pelkään, että se on liian massiivinen ruokailutilaan. Mutta tosiaan muutetaan ja mittaillaan. Sillähän se selviää:)

Silitin muuten kaupassa tuota jälkimmäisen pöydän pintaa ja mulla jäi siitä heti tikku käteen! Todella käytännöllinen pöytä siis:D Miehen ratkaisu asiaan oli se, että laitetaan lasi päälle. Mutta sehän on epätasainen kansi, protestoin heti minä. Miehellä löytyi tähänkin heti vastaus; laitetaan pienet kumitassut lasin alle. Kuulostaa hyvin insinöörimäiseltä ratkaisulta;)

2 kommenttia:

  1. Kaunis on tuo jälkimmäinenkin pöytä, mutta onhan se käytännön kannalta vähän hankalaa, jos pinta on rosoinen. Ihan järkevää ostaa vasta muuton jälkeen, jotta ei tule tehtyä hätäostoksia :)

    VastaaPoista
  2. Jenny, niinpä, kiva nyppiä sitten tikkuja käsistä:D Malttamattomalle luonteelle tekee tiukkaa odottaa muuttoon asti:)

    VastaaPoista