sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kustavilainen kaappi

Yksi harrastuksistamme on huutokaupoissa käyminen. Se on jännää puuhaa kun haluaa tosissaan jonkin huonekalun ja joku lähtee kilpasille huutamaan. Oikein alkaa adrenaliini virrata kun tempautuu tunnelmaan mukaan.
                                           kuva
Viimeksi huutokaupasta tarttui mukaan Kustavilainen vaatekaappi. Kaappi sijoitettiin makuuhuoneeseemme, jossa sen sisältö on helposti saatavilla kun aamulla haparoi puoliunessa sukkia jalkaan.
Kaappiin mahtuu hyvin molempien sukat ja alusvaatteet ja vielä jäi pari hyllyä tyhjäksi muille tavaroille. Kaapin saa jaettua kahteen osaan, joten se oli kätevä kuljettaa.
Samaiselta huutokauppakeikalta tarttui mukaan myös vanha talonpoikaispiironki, joka oli myrkynvihreä. Kunnostamme sitä yhdessä miehen kanssa parhaillaan. Ensin pitää poistaa vanhat maalit ja hioa kunnolla ennen kuin pääsee maalauspuuhiin. Ei varmasti ole vaikea arvata, että piironki maalataan valkoiseksi;) Teen piirongista oman postauksen kunhan saadaan se ensin edustuskuntoiseksi.
 

1 kommentti:

  1. Hei! Uteliaisuuttani kysyn, monta hyllyä kaapissa on ja mikä on kaapin syvyys? Suunnittelen samanlaisen ostoa ja ajattelin laittaa sen vaatekaapiksi.p.s. Sinulla on kauniit sivut !

    VastaaPoista