tiistai 8. marraskuuta 2011

Pakettia pukkaa

Aion kerrankin aloittaa joululahjojen valmistelun ajoissa tänä vuonna. Haluan paketoida lahjat kauniisiin rasioihin ja laatikoihin. Olen hamstrannut pahvilaatikoita ja tyhjiä rasioita pitkin vuotta ja nyt ne pääsevät hyötykäyttöön. Ensin levitetään askartelutarvikkeet pitkin keittiönpöytää.
Olen suurimman osan askarteluvälineistä ostanut Yhdysvalloista, jossa olin opiskeluaikana vaihdossa. Jos ikinä satutte sinnepäin, suosittelen tutustumaan HobbyLobby-nimiseen putiikkiin, joka on iso askartelukauppaketju. Hinnat eivät päätä huimaa ja meikäläinen meinasi saada kohtauksen kun pääsi hypistelmään kaikkea ihanaa ja tajusin samalla etten voi rahdata millään kaikkea ihanaa koti-Suomeen. Ensi kerralla siis rahtilaivalla matkaan.
Osa tarvikkeista on siististi lokerikossa. Note to self, pitäisi hankkia vielä isompi lokerikko, jotta loputkin tavarat säilyisivät järkevästi.

Mustasta hanskalaatikosta tuli paketti jollekin prinsessalle.
Fazerin sininen -laatikko sai sarjakuvapäällysteen.

 Kalevala koru -rasia sai myös uuden ilmeen. Minulla on vieläkin jäljellä noita puutähtiä, joita voi maalailla ja käyttää somisteena.
Nyt sitten pitäisi löytää sisältöä paketeille. Huomatkaa tehtävän haasteellisuus, kun ensin tehtailee paketteja ja sitten pitäisi löytää sopivan kokoiset lahjat;)

2 kommenttia:

  1. Kiva uusiokäyttö laatikoille :)

    Ja blogissa tuo oikialla puolella olevan kuvan pesulapun teksti on kyllä hauska :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu:) Viimein perhekin ymmärtää hamstrausintoni kun näkevät, mitä niistä kehkeytyy:D

    VastaaPoista