torstai 22. joulukuuta 2011

Joulua odotellessa

Jee, joulu on melkein täällä. Tänään olin ensin oman kouluni joulujuhlissa ja sieltä ehdin vielä seuraamaan pojan koululle todistusten jakoa. Sen jälkeen vielä singahdin työporukukan kanssa joululounaalle ravintolaan. Nyt hengähdän hetkisen, että jaksan jatkaa matkaa ystävän luokse katsomaan hänen ihanaa pientä vauvaa. Tästä on hyvä startata joululoma, joka jatkuu loppiaiseen saakka. Eilen istahdin ompelukoneen ääreen ja hurautin miehen kummilapselle pari tyynyä ja essun pakettiin.

Viime vuonna tyttö sai tämän ompelemani tilkkupeiton ja nyt seuraa jatkoa sisustukseen tyynyjen muodossa. Tyynyjä on kiva ommella kun ne valmistuvat nopeasti ja sopivat siis meikäläisen malttamattomalle luonteelle erinomaisesti;) Itsenäisyyspäivänä painoin jo nuo tekstit kankaisiin kokeilumielessä ja nyt viimein inspiroiduin jatkamaan hommaa.

 Lopuksi intouduin vielä ompelemaan pikkuisen essun, joka on toivottavasti saajalle sopivan kokoinen kun sitä silmämääräisesti mittailin.

Eiliseltä kauppareissulta tarttui mukaan ihanan pehmoinen ja pörröinen torkkupeitto. Nyt kelpaa käpertyä joulunpyhinä lukunurkkaan lueskelemaan uusia kirjoja.

4 kommenttia:

  1. Kauniita tyynyjä, kyllä kummitytön kelpaa :)
    Oikeen Ihanaa ja Rauhallista Joulua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ooh, mikä blogi taas löytyi :O) IHANA <3 Jään lukemaan :D Tervetuloa kurkaamaan meille Live every moment-blogiin ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva juttu Minna että viihdyit:) Tulen vierailemaan myös sinun blogiin!

    VastaaPoista