tiistai 5. kesäkuuta 2012

Dining room area

Alakerran pintaremppa on viimein valmis ja kaikki tavarat paikoillaan. Alakerran puunvärinen katto maalattiin valkoiseksi. Meni muuten yllättävän nopeasti tämä puuha kun oli tarpeeksi monta tekijää; miehen isä ja minä sudittiin sivuja, veljeni veti telalla ja mies pensselillä perästä. Yhden päivän aikana saimme maalattua koko alakerran kahteen kertaan.
diningroomarea2jpg
Lattialistat maalattiin, koska olivat jo niin kuluneet. Kattolistat olivat aiemmin ohutta puunväristä listaa ja sen tilalle laitettiin ihan uudet listat.
centerpiece.jpg
Aiemmin pohdin keittiönpöytää tässä postauksessa. Päädyimme lopulta Stemma Vintage -ruokapöytään, jota valmistetaan Pohjanmaalla.
Pöydässä on valmiiksi kulumisen jälkiä. Tilasin meidän pöytämme kuluttamattomalla kannella, koska niitä jälkiä tulee varmasti ajan kanssa ihan omasta takaa;)
Helppo ja halpa astiakaapin updeittaus onnistuu uusilla nupeilla. Löysin kyseiset kaunottaret paikallisen sisustusliikkeen alelaarista.
fireplace11jpgtableandfireplacejpg

 Takka jakaa mukavasti ruokailutilaa ja olohuonetta. Yksi asia, johon rakastuin ensimmäisenä meidän uudessa kodissa, oli juurikin tämä takka.
fireplacecloseup.jpg
Indiskasta hankittu lasilyhty, jonka sai muunnettua lampuksi, majaili vanhassa kodissa meidän makuuhuoneessa. Täällä se sai arvoisensa paikan ruokapöydän yläpuolelta.
diningroomlampjpg

2 kommenttia:

  1. Voi miten mielettömän homman ootte saanu tehtyä! Hienoa! siis tuon katonmaalauksen :) Meillä son vasta eessä, saatiin me viime vuonna miehen kans kahestaan koko talon katon yhteen kertaan maalattua mutta ku soli niin tummunu mäntypaneeli, jouvutaan maalaan se vielä kahteen kertaan että tullee tasanen..jaiks, ei kiva homma :) Mutta lopputulos on sitte upea niinku teilläki :)

    Eikö tulvikki nyt ihan erilailla valo sisälle ku katto valkonen :) Meilläki tuli valosaa vaikka vasta yhteen kertaan maalattu :)

    Upea on tuo teän pöytäki <3

    VastaaPoista
  2. Heippa Satu, kiva kun kommentoit:)
    Vai on teillä sama urakka edessä, tsemppiä kovasti siihen! meillä urakkaa helpotti se, että kannoimme muuttotavarat sisälle vasta katon maalauksen jälkeen. Saimme siis rauhassa maalailla katot, tarvitsi vain lattiat peittää. Tapetit kun meni vaihtoon niin ei tarvinnut niitä varoa. On kyllä nyt paljon valoisampaa ja olemme lopputulokseen oikein tyytyväisiä:)

    VastaaPoista