perjantai 8. kesäkuuta 2012

Viisitoista ikkunaa

Tänään pesin alakerran kaikki 15 ikkunaa. En ole  mikään innokas ikkunanpesijä, mutta kyllähän se alkoi sujua kun vain ryhtyi hommaan. Meillä on jännät ikkunat, jotka ovat perusikkunoita hieman helpommat pestä, koska lasit ovat yhdessä ja pestäviä pintoja tulee vain kaksi. Osa ikkunoista on kiinteitä avaamattomia kuten eteisen ikkunat. Loput ikkunoista avautuvat niin, että ulkopuolen saa käännettyä sisäpuolelle. Valkoiset ristikot saa irroitettua helposti pesun ajaksi ja olipa niihinkin kertynyt kunnon pölykerrokset.
DSC_00182
Olen pitkään miettinyt, miten somistaisi etukuistia, ettei siitä kuitenkaan tulisi liian täysi. Jotain olisi vielä kiva keksiä puksipuiden kaveriksi.
DSC_00822
DSC_00842
Tänään on ollut ihana lomapäivä. Nukuttiin pitkään ja syötiin aamiaiseksi muroja tuoreiden mansikoiden kera. Poika ei valittanut tylsyyttään kun sai kaverin koko päiväksi kylään. Minä sain puuhailla rauhassa keittiössä ja kokeilin uutta raparperipiirakan reseptiä. Hyvää tuli! Sisko tuli kylään ja tehtiin yhdessä lounasta ja nautittiin piirakasta aurinkoisella terassilla. Sen jälkeen jaksoikin pestä ne viisitoista ikkunaa.
DSC_00312

4 kommenttia:

 1. Voi miten kauniilta teidän kuisti näyttää :)
  (ja ikkunat niin kirkkailta)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Siskolle ihanasta lounaasta! Kaikki oli niin upeasti laitettu :)

  K

  VastaaPoista
 3. Kiva, että tykkäsit<3 Pitää ottaa uusiksi pian!

  VastaaPoista